Mijn naam is Timo van Andel. Al op zeventienjarige leeftijd was ik bezig met het handelen in witgoed. Ik kocht oude apparaten, knapte ze op en verkocht ze weer door. Niet alleen het zakcentje wat ik eraan over hield maar ook het handelen en het contact met mensen maakte dit tot mijn hobby, wat zich later tot een passie heeft ontwikkeld. In 2009 was ik ervan overtuigd dat ik de handel, en dan met name handel in witgoed eigen wilde maken. Ik wilde mijn eigen bedrijf en werken volgens mijn eigen visie: “Waar service voorop staat”. In januari 2013 was het eindelijk zover: Handel bij Van Andel was een feit en door de klanten eerlijk te behandelen, wilde ik dat dit bedrijf een succes zou worden.

Vorig jaar ontdekte ik hoe leuk het is om, naast het vervangen van verouderde/kapotte keukenapparatuur, de gehele keuken een opfrisser te geven. Ik kwam erachter dat je de klant een totaal andere keuken kunt bieden zonder daar de hoofdprijs voor te moeten vragen, namelijk door een keukenrenovatie: Alleen het vervangen van de keukendeurtjes, het aanrechtblad en de achterwand – het is maar net wat de klant wenst. Inmiddels hebben we behoorlijk wat keukenrenovaties uitgevoerd en plaatsen we ook geregeld volledig nieuwe keukens. Door de tijd te nemen, te luisteren naar de wensen van de klant en altijd eerlijk en realistisch advies te geven, willen we de klant naar wens zijn/haar droomkeuken bieden.

Inmiddels bestaat Handel bij van Andel vijf jaar en werk ik samen met een aantal geweldige collega's, beschikken wij over een professionele werkplaats, een ruim magazijn met meer dan 200 witgoedapparaten en een showroom waarin verschillende stijlen keukens met bijbehorende apparatuur te bezichtigen zijn. Heeft u vragen over de 'over ons'-pagina? Stel ze hier en ik beantwoord ze graag.


Graag tot ziens,


Timo