16 november 2020

Over ons

Mijn naam is Timo van Andel. Al op zeventienjarige leeftijd was ik bezig met het handelen in witgoed. Ik kocht oude apparaten, knapte ze op en verkocht ze weer door. Niet alleen het zakcentje wat ik eraan over hield maar ook het handelen en het contact met mensen maakte dit tot mijn hobby, wat zich later tot een passie heeft ontwikkeld. In 2009 was ik ervan overtuigd dat ik de handel, en dan met name handel in witgoed eigen wilde maken. Ik wilde mijn eigen bedrijf en werken volgens mijn eigen visie: “Waar service voorop staat”. In januari 2013 was het eindelijk zover: Handel bij Van Andel was een feit en door de klanten eerlijk te behandelen, wilde ik dat dit bedrijf een succes zou worden.

Inmiddels bestaat Handel bij van Andel zeven jaar en werk ik samen met een aantal geweldige collega’s, beschikken wij over een professionele werkplaats en een ruim magazijn met meer dan 300 witgoedapparaten.

 

Levering en installatie

Bent u enthousiast geworden over één of meerdere artikelen op onze website? Dan kunt u via onze webshop een bestelling plaatsen en ervoor kiezen om de artikelen bij u thuis te laten bezorgen.

Binnen 20 kilometer van ons bedrijf in Dokkum bezorgen wij uw apparaten gratis! Woont u verder dan 20 kilometer van Dokkum, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen zodat wij u meer informatie kunnen geven over de installatiemogelijkheden en bijbehorende tarieven. Voor de langere afstanden kiezen wij er vaak voor om de apparaten te laten verzenden met het transportbedrijf waar wij nauw mee samenwerken. Voor website bestellingen zitten hier geen extra kosten aan verbonden. Echter kan onze monteur het dan niet bij u installeren. Uiteraard kunt u altijd uw bestelling gratis bij ons komen afhalen. Gaat uw voorkeur hier naar uit? Neem dan van te voren even contact met ons op zodat wij weten hoe laat we de koffie voor u kunnen klaarzetten!

 

Eigen technische dienst

De vakkundige monteurs van Handel bij van Andel werken vanuit een ruime werkplaats en hebben de juiste gereedschappen tot hun beschikking. Dit zorgt ervoor dat u ook voor reparaties van uw witgoedapparatuur bij Handel bij van Andel aan het juiste adres bent. Ook als u het defecte apparaat niet bij ons heeft gekocht!

X