Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/handelbijv/domains/handelbijvanandel.nl/public_html/wp-content/plugins/responsive-accordion-and-collapse/front/ac-content.php on line 11

Bestellen en betalen

U kunt heel eenvoudig uw bestelling plaatsen. Allereerst zoekt u het product op welke u wilt bestellen. Dit kunt u doen met behulp van de zoekbalk als u al een product in gedachten heeft of door naar een categorie te bladeren in het menu. Vervolgens zet u de producten in uw winkelwagen. Tenslotte voert u uw gegevens in en het adres waar wij uw bestelling naar toe moeten verzenden. Als laatste betaalt u via iDeal. Nadat u betaald heeft is uw bestelling geplaatst.
Ja. Het is mogelijk om uw bestelling te annuleren zolang wij uw bestelling nog niet verzonden hebben. U kunt dit doen door te e-mailen naar info@handelbijvanandel.nl. Wij annuleren uw bestelling dan en zorgen ervoor dat binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee u de betaling heeft voltooid. Als uw bestelling al is verzonden is het niet meer mogelijk om uw bestelling te annuleren. U zult uw bestelling dan retour moeten zenden. De retour kosten zijn in dit geval voor uw eigen rekening.
U kunt snel, eenvoudig en uiteraard veilig betalen met behulp van iDeal. Voor Van Andel koopjes en 2e kans producten is het ook mogelijk om contant te betalen bij het afhalen.
Nee. Het is niet mogelijk om uw bestelling achteraf te betalen.
U kunt alleen betalen bij het afhalen van 2e kans producten of Van Andel koopjes. Nieuwe producten en producten die bij u thuis bezorgd worden dient u tijdens het plaatsen van uw bestelling te betalen.
X