U kunt heel eenvoudig uw bestelling plaatsen. Allereerst zoekt u het product op welke u wilt bestellen. Dit kunt u doen met behulp van de zoekbalk als u al een product in gedachten heeft of door naar een categorie te bladeren in het menu. Vervolgens zet u de producten in uw winkelwagen. Tenslotte voert u uw gegevens in en het adres waar wij uw bestelling naar toe moeten verzenden. Als laatste betaalt u via iDeal. Nadat u betaald heeft is uw bestelling geplaatst.
Ja. Het is mogelijk om uw bestelling te annuleren zolang wij uw bestelling nog niet verzonden hebben. U kunt dit doen door te bellen naar 0519 - 235080. Wij annuleren uw bestelling dan en zorgen ervoor dat binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee u de betaling heeft voltooid. Als uw bestelling al is verzonden is het niet meer mogelijk om uw bestelling te annuleren.
U kunt snel, eenvoudig en uiteraard veilig betalen met behulp van iDeal. Ook is het mogelijk om te betalen bij het afhalen van uw bestelling en indien u binnen een straal van 20 kilometer rondom Dokkum woont, ook bij aflevering.
Nee. Het is niet mogelijk om uw bestelling achteraf te betalen.
Ja. Het is mogelijk om uw bestelling te betalen als u deze bij ons afhaalt. Dit kan contant of via de pin. Woont u binnen een straal van 20 kilometer rondom Dokkum, dan is het ook mogelijk om te betalen bij aflevering.
X