Door welk transportbedrijf uw bestelling bezorgd wordt hangt af van waar u woont.
- Woont u binnen een straal van 20 kilometer rondom Dokkum, dan bezorgen wij uw bestelling!
- Woont u verder weg, dan wordt uw bestelling bezorgd door een extern transportbedrijf.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw bestelling af te halen.

In het onderstaande overzicht kunt u zien welk product via welk transportbedrijf verzonden wordt:
Wasmachine Connected Logistics
Drogers Connected Logistics
Vaatwassers Connected Logistics
Koelkasten en vriezers Connected Logistics
Fornuizen Connected Logistics
Airco’s Connected Logistics
Combi magnetrons FRL Post (Packs) In sommige gevallen Connected Logistics
Ovens FRL Post (Packs) In sommige gevallen Connected Logistics
Koffieautomaten (inbouw) FRL Post (Packs) In sommige gevallen Connected Logistics
Kookplaten FRL Post (Packs) In sommige gevallen Connected Logistics
Afzuigkappen FRL Post (Packs) In sommige gevallen MyParcel (PostNL)
Grote afzuigkappen Connected Logistics
Stofzuigers FRL Post (Packs) In sommige gevallen MyParcel (PostNL)
Keukenaccessoires (kranen, wasbakken, etc.) MyParcel (PostNL) In sommige gevallen FRL Post (Packs)
Jazeker! Als u buiten een straal van 20km rondom Dokkum woont, ontvangt u van onze transporteur een e-mail met hierin een Track & Trace link. Door op deze link te drukken kunt u volgen hoelaat uw bestelling bij u bezorgd wordt. Deze e-mail kan in de spam folder terecht komen.
Wij vragen u in dit geval nog even 2 uur te wachten. Onze transporteurs hebben meerdere adressen en hierdoor kan er eens vertraging oplopen. Is uw bestelling na deze 2 uur nog niet bezorgd. Dan kunt u het beste contact opnemen met het transportbedrijf welke uw bestelling bezorgd. U kunt dit doen door naar onze transporteurs te bellen:

FRL Post: 058 - 2154157
MyParcel: 088 - 2255555
Connected Logistics: 088 - 1026000

Komt u er met het transportbedrijf niet uit, dan helpen wij u graag verder!
Jazeker! Dat is mogelijk. U kunt dit zelf aanvinken bij de betaalprocedure. Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling kunt komen afhalen.
Uw product wordt gratis bezorgd! Woont u in een straal van 20km rondom Dokkum, dan bezorgen wij uw bestelling zelf. Woont u buiten deze straal, dan wordt uw bestelling bezorgd door een extern transportbedrijf.
We streven ernaar om uw bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen te leveren. U krijgt van ons een e-mail wanneer uw bestelling ons magazijn heeft verlaten. Mocht er een product niet op voorraad zijn, dan informeren wij u hierover met de verwachte levertijd. Voor alle leveringen zijn onze bezorgvoorwaarden van toepassing.
Het is altijd vervelend als uw bestelling beschadigd wordt geleverd. Zowel voor u, voor ons en ons transportbedrijf. Controleer bij het afleveren van uw bestelling altijd even of er geen beschadigingen aan de doos zijn. Als dit het geval is kunt u de chauffeur even laten wachten en het product uitpakken en controleren op verdere schades. Indien er ook echt schade aan het product is mag u deze gelijk weer meegeven aan de transporteur. Uw beschadigde bestelling komt weer retour naar ons. Wij vragen u om hierna gelijk contact met ons op te nemen via de email. U mag uw e-mail sturen naar service@handelbijvanandel.nl. Leg de situatie zo duidelijk mogelijk uit en vermeld altijd uw bestelnummer!
Komt u na het uitpakken erachter dat uw product beschadigd is en is de chauffeur al weg. Dan vragen wij u ook om direct een e-mail te sturen naar service@handelbijvanandel.nl. Leg de situatie zo duidelijk mogelijk uit en vermeld altijd uw bestelnummer. Daarnaast dient u een paar foto's toe te voegen waarop de schade duidelijk zichtbaar is.
Wij zullen uw e-mail altijd zo snel mogelijk in behandeling nemen en zoeken samen naar een snelle en passende oplossing.
Meer informatie over het retour sturen van uw bestelling vindt u hier.
Ja, als u ervoor zorgt dat uw oude apparaat afgekoppeld en al klaar staat bij de voordeur dan nemen wij deze voor u mee.
Als u binnen een straal van 20km rondom Dokkum woont kunt u ervoor kiezen om uw apparaat voor €29,00 aan te laten sluiten. Bestelt u een inbouw apparaat bij ons en wilt u deze door ons laten installeren, neem dan eerst even contact met ons op voor meer informatie en de tarieven. Als u buiten de straal van 20km rondom Dokkum woont kunnen wij uw apparaat helaas niet aansluiten. Uw apparaat wordt tot aan de voordeur geleverd, mits deze op de begane grond is of er een lift aanwezig is.
X